Vinteropbevaring af båd

Vinteropbevaring af båd hos Maritimt Center Helsingør

Skal du have opbevaret din båd over vinteren? Hos Maritimt Center Helsingør kan du opbevare din båd indendørs, så båden undgår skader fra frost, vind og vejr. Udover vores opbevaringsmuligheder, så tilbyder vi også service og klargøring af din båd, så du er helt klar til en ny sæson på vandet. Vi har mange års erfaring med alt fra marineservice, klargøring og korrekt opbevaring, så du kan trygt overlade din båd til os. Så skynd dig at bestille en plads inden vi er fuldt booket.

Hos Maritimt Center Helsingør er vi autoriseret forhandler af Yamaha og har mange forskellige typer både til salg og til udlejning. Derudover har vi en servicedel med professionelle marinefolk, som hver dag udfører service, rengøring klargøring af alle typer både og Yachts. Vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse hver gang og at service altid er i top.

Bliv klar til foråret

Som en del af vinteropbevaringen tilbyder vi også vinterkonservering og forårsklargøring af din båd. På den måde bliver din båd helt klar til foråret. Så ring eller skriv til os, hvis du vil have et godt tilbud på service af din båd. Vi holder til ved havnen i Helsingør, så kig forbi og hør mere om vores services eller kontakt os på siden her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her

Udfyld formularen her eller kontakt og direkte på telefon, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille vinteropbevaring af båd.