Leder du efter et sted med bådudlejning i Helsingør har du her din løsning.

Hos Maritimt Center Helsingør finder du både, der passer til det formål, du har. Vil du på fisketur bør du gøre det i vores Smartliner Cuddy 21 eller Cuddy 23, der med deres stabile udformning er som skabt til fiskeri i alle typer vejr. Cuddy 23 kræver speedbådsbevis.

Vil du på en hyggesejltur med din familie anbefaler vi en Smartliner Cuddy 21 eller 23, hvor der er god plads til alle.

Hvad enten du skal bruge en båd til lystfiskeri eller bare en sejltur til den nærmeste kyst får du her både, der er udstyret med Garmin-navigation og fishfinder, så du og dine medsejlende er godt på vej til den nærmeste fangst eller den næste havn.

 

Bådudlejning med oplevelsesgaranti

Der er ingen grænser for, hvad du og dine medsejlende kan foretage jer, når du lejer en båd hos os.

Vil du på fisketur, har du mulighed for at leje grej hos os, og du er næsten garanteret fangst, fordi vi har undersøgt de gode fiskesteder for dig på forhånd og lagt ekkolodder ud.

Om foråret er Øresund fyldt af grønbenede hornfisk og om efteråret er der rig mulighed for at få en torsk, sild eller fladfisk på krogen.

Har du lyst til en tur til udlandet ligger Helsingborg blot to sømil væk og kan nåes på mindre end 20 minutters. Her er rig mulighed for at nyde Helsingborgs moderne turisthavn med gode cafèer og restauranter, ej at glemme den gode udsigt.

Uanset hvad du ønsker, så er bådudlejning din vej til en rigtig god oplevelse.

 

Bådudlejning så længe du ønsker

Hvad enten du er til korte endagsture, weekendsejlads eller ugelange ture, har vi en båd til dig. Og uanset hvilken båd, du vil have, er du sikker på at få en, der er helt ny.

Som kunde er du vigtigst for os. Derfor sørger vi altid for, at du får den bedste oplevelse med vores bådudlejning. Vi kender alle de gode steder, så du får en masse tips til, hvor du får den lækreste frokost eller fanger de største fisk.

Kontakt Maritimt Center Helsingør og hør om vores bådudlejning ved at ringe på telefon 27 79 49 00. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, så ringer vi til dig og sørger for, at du får en god oplevelse på havet.

 

Se vores udvalg af udlejningsbåde: