Service

Full Service herunder bådservice, motorservice, sejlservice, forårsklargøring, ferieklargøring, efterårsrengøring og vinteropbevaring

Hvis du bare selv sørger for at sejle, klarer vi resten af de udfordringer der kan være, når I skal af sted i familiens båd. Mange akutte problemer vil kunne løses umiddelbart, så I alligevel kommer på fisketur, på weekend eller ferie. De mere omfattende serviceopgaver har vi også kapaciteten til.

Tiden er til ´Full Service’. Stadig flere vælger at få professionelle marinefolk til at stå for forårsklargøringen, f.eks. rensning og behandling af båden ude og inde. Service og opstart af motoren. Eftersyn og rensning af sprayhood og overdækninger og reparation af sejl. Og når det hele er klart: søsætning og afsluttende prøvesejlads, så skiv’et er klar til at familie og venner kan gå ombord og tager hul på sæsonens mange herlige oplevelser.

Samme tankegang ligger bag vores Ferieklar-pakke: familien har fuld drøn på op til ferien og opgaverne på jobbet står i kø hen mod sidste arbejdsdag. I havnen råber båden på klargøring og eftersyn før familien skal på afslappet og sikker sejlerferie. Med Ferieklar-pakken er bunden tjekket og evt. højtryksspulet, motoren tjekket, filtre og olie skiftet hvis nødvendigt. Elektronikken tjekket. Riggen gået efter, småskader på cockpitpresenning og sejl fikset og båden fra ende til anden rengjort. Kort sagt: Klart Skib! Første destination skal blot klikkes ind på GPS’en. Prøv at gi’ os et ring, så skal vi forklare, hvordan du kan holde fuld fokus på din tempofyldte hverdag, mens vi sørger for en professionel klargøring af din båd, så første dag i ferien rent faktisk bliver første feriedag!

SERVICE

Kontakt os med dit bådproblem og vi vil med stor sandsynlighed kunne løse det for dig.

DD dash MM dash YYYY
Sidebar