Invictus Yachts

Invictus Yachts står for ægte italiensk design og kvalitet takket være designeren Christian Grande. Han startede tilbage i 1992 sin designvirksomhed med speciale i design inden for yacht og marine. Idag har Christian Grande 15 medarbejdere og har i løbet af de 25 år vundet et utal af priser for sit innovative design.

Invictus er et produkt af gennemtænkt og luksuriøst design med fokus på funktionalitet og gode sejlegenskaber. Især har Invictus vakt begejstring med GT serien, som med sin maskuline front giver nyt look inden for yachtdesign. Værftet i Syditalien har stolte traditioner indenfor konstruktionen af større yachts. I 2010 startede et nyt eventyr med Invictus Yachts og introduktionen af et bredere udvalg af typer og størrelser.

Kom forbi i Helsingør og oplev bådene og især alle de frække detaljer og en kvalitet, som normalt kun ses på langt større yachts.

Priserne gør bekendtskabet endnu mere interessant. Invictus Yacht har formået at holde produktionsomkostningerne nede i kraft af effektive og dedikerede medarbejdere og stadig udvikling af produktionsmetoder og seriefremstilling.

Maritimt Center Helsingør er forhandler af dette eksklusive mærke for både Danmark og Sverige.

Filtrer

VIDEOFREMVISNING

Se videoen af den smukke Invictus GT 280

Se videofremvisning