Merry Fisher Sport 895

Fra 1.093.000 DKK inkl. moms

Information

Merry Fisher 895 Sport med Yamaha Twin F150XCA 1.093.000,-

Merry Fisher 895 Sport OFFSHORE Twin F250XSB 1.324.000,-

Merry Fisher Sport 895 er det oplagte valg til dem, der gerne vil på længere ture med mulighed for at kunne have længere ophold ombord sammen med familien. Dertil kommer fordelene ved en dobbelt installation af motorer, som giver større sikkerhed og bedre manøvredygtighed under havnemanøvrer.

Båden er bygget op om det store styrehus, som indeholder god plads og giver endvidere godt læ for alt slags vejr og vind. Ude agter er der god plads til at kunne fiske eller bare nyde sejlerlivet sammen med familien. Nede om læ kommer de velkendte Jeanneau kvaliteter til udtryk i de to rummelige køjer og et seperat toilet med brus. Stort og sikker dækløsning, som er en rigtig Tarag løsning.

Der er mulighed for at sammensætte båden efter egne ønsker om komfort, fiskeri eller andet brug. Båden monteres med de driftsikre Yamaha motorer fra 300-350 HK.

Vi tilbyder desuden en bred vifte af tilbehør fra instrumenter, trailere og andet grej, så du kommer godt fra kaj med din nye Jeanneau Merry Fisher Sport.

VIDEOFREMVISNING

Se videoen af den smukke Jeanneau Merry Fisher Sport 895

Se videofremvisning